Smellink Wonen + Design.

De mooiste merken in Twente

Met al meer dan 90 jaar ervaring is Smellink Wonen + Design een echt familiebedrijf. Door de lange ervaring en historie van meubelmakerij tot design winkel is Smellink uitgegroeid tot een vertrouwde naam in Twente op het gebied van wonen. De mooiste merken zijn al jaren hofleverancier bij Smellink. Laat je inspireren en adviseren in onze prachtige showroom in Oldenzaal. 

 

 

Persoonlijk interieuradvies

Van een enkel designmeubel tot interieurstyling of een compleet interieurplan, ons team van gepassioneerde interieuradviseurs helpt u graag met de indeling, inrichting, meubelkeuze, styling, verlichting en kleur. Door middel van een persoonlijk interieuradvies komen we tot het interieur waarin jij je helemaal thuis voelt.

Mooie meubelen maken je blij.
De 9 redenen om te kiezen voor Smellink Wonen + Design.

1. Persoonlijke aandacht.
Je huis is je meest persoonlijke domein. Alleen met oprechte aandacht en betrokkenheid kan iemand helpen je huis tot jouw ideale plek te maken. Persoonlijke aandacht is één van de kenmerken van Smellink Wonen + Design.

2. Garantie vanuit het hart.

Met meer dan 90 jaar ervaring is Smellink een echt familiebedrijf waar nu ook de vierde generatie zijn entree heeft gedaan. Hart voor de zaak hebben, betekent voor de woonspecialist hart voor jouw huis hebben.

3. Ontzorgen.
Zorgen en rompslomp wegnemen is een standaardprocedure bij ons.

4.De laatste trends in de showroom.
Onze interieuradviseurs bezoeken voortdurend beurzen, showrooms en inspiratiedagen om op de hoogte te blijven van de laatste trends in design, kleuren, technieken, verlichting, materialen, duurzaamheid enzovoort. Onze showroom is een actuele weerspiegeling van de laatste trends.

5. Goed opgeleid maar nooit uitgeleerd.
Ons vak is dynamisch met voortdurend vernieuwingen en noviteiten. Daarom volgens onze interieuradviseurs met grote regelmaat cursussen.

6. Eerlijk
Duurzaamheid betekent in de meest letterlijke zin dat iets lang meegaat: dingen die lang meegaan belasten het milieu het minst. Aangezien je bij ons alleen meubels vindt van hoge kwaliteit, hoef je je wat dat betreft geen zorgen te maken. 

7. Eindeloos genieten.
We streven er naar om een uitgebalanceerd, harmonieus, perfect kloppend interieur te maken. Daar heb je eindeloos lang plezier van.

8.Wijntje erbij?

Bijna alles is mogelijk bij Smellink. Als je je interieur grondig wilt aanpakken, is dat niet iets waarvoor je even in de lunchpauze bij ons langskomt. Je wilt het liefst in alle rust en op een moment dat het goed uitkomt langskomen en daar maken wij graag tijd voor.

9.  Beste advies en de beste service.


Openingstijden

Maandag 13:00 - 17.30
Dinsdag 10:00 - 17.30
Woensdag 10:00 - 17.30
Donderdag 10:00 - 20.00
Vrijdag 10:00 - 17.30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Contactgegevens Smellink Wonen + Design

Kleibultweg 31
7575 BM Oldenzaal

Telefoon: 0541-752231
E-mail: info@smellink-wonen.nl