Terug naar overzicht
Datum: 16 mrt 2018

Apple HomePod en hout zijn geen vrienden.

een glazen tv-meubel op maat van Spectral wel.

De langverwachte slimme speaker HomePod van Apple is inmiddels verkrijgbaar in de Verenigde Staten en hopelijk ook snel in Nederland.

Mocht je besluiten om na de aanschaf je HomePod zomaar op een mooi tv-meubel van gelakt hout of hout fineer te plaatsen, lees dan eerst even aandachtig onderstaand bericht uit de media dat inmiddels bevestigd is door Apple zelf. 

Apple's Homepod-speaker laat witte kringen achter op houten meubels - via Nu.nl

Zoals Apple zelf aangeeft is het raadzaam om de speaker op een harde ondergrond te plaatsen. Een mooie bijkomstigheid wanneer je in het bezit bent van een Spectral tv-meubel; de glazen topplaat van gehard veiligheidsglas is ideaal voor de Homepod, de glazen topplaat is namelijk volledig dicht van structuur. Mochten er door de resonanties van de speaker toch milde afdrukken ontstaan, dan is het eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek of de speciale Spectral Spray.

Draadloos betekent niet snoerloos; ook hiermee verwelkomen wij de HomePod van Apple. De ruggegraat van de tv-meubel-op-maat modellijn Ameno laat de kabel van de speaker op een elegante manier verdwijnen. Het oog wil ook wat - de eerste Apple speaker maar dan wel zonder zichtbaar stroomsnoer.

En zo mag Spectral Smart furniture zichzelf naast de eigen ontwikkelde Smart Docks nu ook met de HomePod, Apple proof te noemen. 

Spectral tv meubels
homepod_01homepod_02homepod_031521232408
homepod_01homepod_02homepod_031521232408
Deel dit bericht