Terug naar overzicht
Datum: 8 nov 2020

Deze design tv-standaard geeft je interieur, tv en soundbar een echte upgrade.

Wanneer je al een tijdje op zoek bent naar een tv-standaard gemaakt van natuurlijke materialen en je je interieur een echt gave upgrade wilt geven, stop dan met zoeken en bekijk dan de nieuwe Spectral Art tv-stand. Deze massief eiken standaard is bijna geen tv-stand meer te noemen, het is eigenlijk gewoon een kunstwerk welke tot een echt schilderij is om te toveren samen met de lifestyle televisie “The Frame” van Samsung.

Geen domme ezel.

De Spectral Art heeft de looks van een (schilders)ezel, maar dit is er eentje die zichzelf niet tweemaal aan dezelfde steen stoot. Tijdens het ontwerp heeft Spectral rekening gehouden met de wensen van vandaag; natuurlijke materialen, geschikt voor de grotere tv-formaten en tegelijkertijd passend voor de meest verkochte soundbars van dit moment.

Het resultaat is een contrast met premium beeld boven, massief eiken onder. Voor elkaar gemaakt. Zo passend, met een ontwerp dat de kenmerken heeft van een schildersezel en zorgdraagt voor de perfecte setting in elk interieur van tv en soundbar. Niets dat stoort, want aansluitkabels worden afgedekt door de achterzijde en doorgevoerd door de achterste poot.

Je thuisbioscoop tot ware kunst verheven.

Bekijk 'm hier de Spectral Art AX30
design tv-standaard spectral
design tv-standaard spectral art ax30design tv-standaard spectral art ax30design tv-standaard spectral art ax30design tv-standaard spectral art ax30design tv-standaard spectral art ax30
design tv-standaard spectral art ax30design tv-standaard spectral art ax30design tv-standaard spectral art ax30design tv-standaard spectral art ax30design tv-standaard spectral art ax30

Een geheel. Tv en soundbar.

Met de juiste meubels staat de basis van jouw interieur, maar steeds vaker zien wij dat de televisie toch weer het middelpunt in de woonkamer wordt. Lekker op de bank ploffen en je nieuwste Netflix serie bingewatchen is wel zo fijn met je eigen thuisbioscoop. Maar op het moment dat je niet de ruimte hebt voor een groot tv-meubel, maar wel een geschikte hoek en je toch een 55-inch televisie en soundbar kwijt wilt? Dan weten wij zeker dat Spectral Art televisie standaard helemaal jouw ding is!

De Art AX30 tv-standaard is gemaakt van natuurlijke materialen en is leverbaar in drie kleuren, passend vanaf 43” tot 65” televisies en te combineren met de beste soundbars van dit moment zoals de Sonos Arc en Beam of zelfs de Bang & Olufsen Beosound Stage soundbar.

download art ax informatie en prijzen ➔
Deel dit bericht