Terug naar overzicht
Datum: 22 apr 2023

Draadloze draaitafel op je Sonos systeem.

Victrola, het enige platenspeler merk met een officiële Sonos licentie.

Ben je een liefhebber van vinyl en een echte Sonos-fan? Dan moet je de Victrola Stream Carbon platenspeler zeker overwegen. Deze platenspeler is namelijk de beste platenspeler voor Sonos op de markt. Met deze unieke platenspeler kun je de warme klanken van vinyl rechtstreeks streamen naar je Sonos speaker, zonder dat je nog een voorversterker en een wirwar aan kabels nodig hebt. Bovendien past de Victrola platenspeler perfect bij de slimme meubels van Spectral smart furniture.

Wil je de Victrola Stream Carbon platenspeler in het echt bewonderen en beluisteren? Dat kan! Waarom kom je niet naar de bruisende stad Harderwijk om onze Spectral showroom en daar meteen de unieke Sonos Experience Store te bezoeken? Wij nodigen je van harte uit om langs te komen en deze prachtige platenspeler zelf te ervaren. Laat je verbazen en inspireren door ons brede assortiment en geniet van de beste geluidskwaliteit. Wacht niet langer en plan vandaag nog je bezoek, wij staan voor je klaar en helpen je graag verder!

De Victrola Stream Carbon platenspeler heeft een adviesprijskaartje van € 999,00 en is bij Spectral uit voorraad leverbaar.

Victrola Steam Carbon platenspeler voor Sonos
Victrola Stream Carbon platenspeler voor Sonos

Victrola platenspeler voor Sonos.

Naast Spectral en Sonos het derde merk wat niet mag ontbreken in jouw interieur!

De platenspelers van Victrola zijn niet alleen technisch hoogstaand, maar ook stijlvol ontworpen. Bovendien is dit het enige platenspeler merk met een officiële Sonos licentie. Geen wonder dat Victrola en Spectral de handen ineen hebben geslagen. Op de nieuwste Side dressoirs van Spectral komt deze platenspeler namelijk prachtig tot zijn recht en de platenspeler verdient dan ook het podium dat het krijgt op deze meubels.

De slimme meubels van Spectral smart furniture zijn ontworpen voor bedieningsgemak en sluiten naadloos aan op de producten van Sonos, waardoor je snel en gemakkelijk een complete audio-opstelling kunt creëren. De platenspeler van Victrola past perfect in dit plaatje en is dan ook de eerste platenspeler die zichzelf eenvoudig installeert en gelijk de vinylplaat afspeelt over de Sonos soundbar verborgen in het Spectral meubel. De voedingskabel van de Victrola kan netjes worden weggewerkt in de speciale kabeluitsparing van het Side dressoir, waardoor je een strakke en geïntegreerde audio-opstelling hebt.

Kortom, de combinatie van de platenspeler van Victrola gepresenteerd op de slimme meubels van Spectral is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar de beste platenspeler voor Sonos. Met hun stijlvolle design en geïntegreerde functionaliteit creëer je gemakkelijk en snel een complete audio-opstelling die perfect past bij jouw smaak en wensen.

Download Victrola Specificaties
Deel dit bericht