Terug naar overzicht
Datum: 6 apr 2018

Een interieur is de natuurlijke projectie van je ziel.

Spectral Smart furniture helpt je daarbij.

Het creëren van je eigen stijl is het leukste onderdeel bij het inrichten van je woning. Maar hoe ga je te werk? Je wilt natuurlijk wel dat je interieur straks een mooi geheel gaat vormen en dat je met veel plezier kunt genieten van het eindresultaat.

Ook als het gaat om tv-meubelen zijn er tal van mogelijkheden waaruit gekozen kan worden. Maar welk soort tv-meubel past er het beste bij jou woonsituatie? En met wat voor doel ben je op zoek naar een tv-meubel? Wil je (belangrijke) spullen opbergen of kies je toch liever voor een exemplaar waarin een soundbar en/of subwoofer kan worden geïntegreerd?

Bij Spectral zijn wij al jaren gespecialiseerd als het gaat om tv-meubels. We kunnen tv-meubels leveren in elke gewenste kleur. En of je nu liever kiest voor glanzend glossy of mat gesatineerd glas, voor de prijs maakt dit geen verschil. Naast glas kan er ook voor andere materialen gekozen worden.

Ook een tv-meubel op maat is voor ons geen onbekend terrein. Maatwerk is soms nodig als je bijvoorbeeld een bijzondere afmeting randapparatuur wilt integreren of als je een nis hebt waar een tv-meubel het beste tot zijn recht komt. Door het goede contact die we hebben met de fabriek in Duitsland kunnen we snel schakelen wanneer het nodig is.

Door het maken van een 3D-tekening krijg je een goede indruk van het eindresultaat. Voor ons is dit een kleine moeite en we nodigen je graag uit samen met jou het perfecte tv-meubel te creëren.

Coco Chanel Quote: “An interior is the natural projection of the soul.”

spectral tv-meubels
sp-blog_coco
Deel dit bericht