Terug naar overzicht
Datum: 27 jun 2022

De Sonos Experience Store

Een ervaring op zich in de Spectral showroom.

Goed geluid is tegenwoordig moeilijk te krijgen. We worden voortdurend gebombardeerd met advertenties voor de nieuwste en beste luidsprekers, maar hoe weet je welke de juiste is? De Sonos Experience Store helpt om de perfecte soundbar voor je thuissituatie te vinden. Met een keur aan opties om uit te kiezen, zul je in staat zijn om de perfecte Sonos soundbar te vinden.

De Sonos Experience Store is niet zomaar een Sonos verkooppunt, het is de complete Sonos ervaring. Hier vind je alle Sonos speakers samen met de mooiste soundbar tv-meubels van Spectral smart furniture. De winkel biedt een unieke kans om de producten in een echte thuisomgeving uit te testen en deskundig advies te krijgen van de deskundige Sonos specialisten.

Je vind de Sonos Experience Store bij een select aantal Sonos verkooppunten in Nederland welke speciaal door Sonos zelf zijn uitgekozen op locatie, presentatie en kennis over de Sonos producten. De Sonos Experience Store in de Spectral showroom is misschien wel de mooiste die je zult tegenkomen, hier vind je alle Sonos soundbars maar ook de Sonos Amp welke de Spectral BRP1 en VRP1 soundbars versterkt.

Bezoek de Sonos Experience Store bij Spectral
Sonos Experience Store - Spectral Showroom
Deel dit bericht