Wandmeubel

Een wandmeubel passend bij iedere sfeer

U schaft een wandmeubel niet alleen aan voor pure functionaliteit. Een tv meubel aan de wand moet namelijk ook bij de sfeer van uw woonkamer passen. Daarom kunt u bij Spectral kiezen uit een gevarieerd assortiment met design wandmeubels. Deze zijn uitgevoerd in tal van materialen zoals hoogglans en mat/doorzichtig glas, maar ook qua afmeting en model heeft u volop keuze.

Een open tv kast of met lades voorzien van cd/dvd inzet, met of zonder verlichting, hangend of op een sokkel inclusief weggewerkte bedrading en diverse opbergopties, dat is wat Spectral u te bieden heeft. Door te kiezen voor een design wandmeubel, kiest u voor topkwaliteit, optimaal kijk- en luisterplezier en een audio oplossing op maat!

Bekijk onze wandmeubels

tv-wandmeubels

De tv volledig geïntegreerd met uw wandmeubel en interieur

Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat uw huis uw persoonlijkheid uit gaat stralen. Soms kunt u al een nieuwe look creëren met slechts een paar accessoires, maar ook uw tv en tv wandmeubel zijn een goed voorbeeld om van uw woonkamer een afspiegeling van u zelf te maken. Het kiezen voor de ingebouwde verlichting, de onzichtbare techniek, de functionaliteit en speciaal ontworpen opbergsystemen, zoals het wandmeubel van Spectral zeggen al veel over u zelf.

Het prachtige, afgewerkte design wandmeubel beschikt niet alleen over voldoende opbergmogelijkheden voor dvd's, cd's en spelconsoles, maar wordt eveneens volledige geïntegreerd met uw tv en in uw interieur. Door deze samensmelting ontstaat een oogstrelend geheel! Houdt u van strak design, een opgeruimde woonkamer, schoonheid en de ultieme soundbeleving? Dan is een Spectral wandmeubel een uitstekende optie.