Terug naar overzicht
Datum: 26 dec 2020

De draaibare tv-vloerstandaard wordt de nieuwe interieur trend volgens Spectral.

Bij de Smart furniture specialist weten ze vaak precies welke trends het komend jaar helemaal gaan maken. Omdat thuis steeds belangrijker wordt en de televisie niet meer is weg te denken, is de vraag naar een Spectral tv-standaard enorm toegenomen.

Toch zien ze bij de Spectral fabriek in Duitsland een enorme vraag naar mooi vormgegeven design tv-stands. Door het rechtstreekse contact met vooraanstaande merken als Samsung, Sonos, B&O, LG en Loewe – weten ze op de Spectral designafdeling al ver van tevoren welke tv’s en soundbar in aantocht zijn. Je mag er dus vanuit gaan dat de tv-standaards van Spectral een absolute interieur trend gaan worden, waarom dit zo is leggen wij je graag uit in deze blog.

Niet elke consument heeft plek voor een tv-meubel op maat.

Niet elke consument heeft plek voor een tv-meubel op maat! Uit onderzoek door Spectral komt naar voren dat de meeste consumenten wel plek hebben voor een draaibare tv vloerstandaard samen met een nieuwe televisie en bijpassende soundbar.

Om deze vraag in te vullen hebben de ingenieurs samen met de ontwerpers van Spectral het afgelopen half jaar op de achtergrond gewerkt aan nieuwe tv-stands die het label Spectral premium tv-standaard dragen.

Het resultaat zijn drie compleet nieuwe tv-vloerstandaards van Spectral Smart furniture:

Tv-vloerstandaard Art AX in Scandinavisch design.
Tv-vloerstandaard Circle VX in modern design.
Tv-vloerstandaard Tube UX in industrieel design.

draaibare tv-vloerstandaard circle
tv-vloerstandaard art

Tv-vloerstandaard in Scandinavisch design

Art AX: Een massief houten tv-standaard welke met zijn hoogwaardige en toch luchtige design, ideaal is voor de vrije ruimte. Maar ook in de hoek van een kleiner interieur, slaat deze plaats besparende totaaloplossing een goed figuur.

Ben je op zoek naar een design tv vloerstandaard in een Scandinavisch design, waarbij de lifestyle televisie The Frame van Samsung en de Sonos Arc soundbar hoge ogen zal gooien? Bekijk dan de Art AX30 tv-stands welke leverbaar zijn in drie massief houten afwerkingen.

Massief blank eiken (AX30-RON), massief eiken grijs gebeitst (AX30-ROG) of in de variant massief eiken zwart gebeitst (AX30-ROB).

Kies je voor een vaste of juist draaibare tv-standaard van Spectral?

Beide varianten zijn populair als tv-stand. Voor zowel de vaste als de draaibare vloerstandaard is het mogelijk om de meest verkochte soundbars direct of achteraf te monteren. Gaat je voorkeur uit naar de draaibare tv-stand Circle, dan hoef je niet bang te zijn dat het geluid niet recht onder de televisie gepositioneerd als je de tv in de juiste kijkhoek draait. Het design is zo uitgedacht dat de soundbar meedraait met de televisie – wel zo handig.

Een tv-stand met bijpassende soundbar in 2.000 kleuren of helemaal in het zwart. Welke kies jij?

Neem bijvoorbeeld de nieuwste dolby atmos soundbar van Sonos. Het geluid is subliem te noemen en de soundbar zelf straalt ook pure kwaliteit uit. Bij Spectral is ervoor gezorgd dat de Sonos Arc en Beam met een speciale adapter gemonteerd kunnen worden onder de televisie aan de vloerstandaard.

De glazen voetplaat van de Circle stand is leverbaar in glossy (hoogglans) of gesatineerd (mat), waarbij de kleur ook een keuze is. De originele Spectral buis is er in twee varianten: geborsteld aluminium of geanodiseerd aluminium in de kleur zwart.

draaibare tv-vloerstandaard circle
draaibare tv-vloerstandaard circledraaibare tv-vloerstandaard circletv-vloerstandaard-art-021609011397
draaibare tv-vloerstandaard circledraaibare tv-vloerstandaard circletv-vloerstandaard-art-021609011397

Een tv-vloerstandaard geschikt voor een soundbar met Deens design.

De Bang & Olufsen Beosound Stage is de eerste soundbar van de Deense fabrikant. Omdat uniek design voorop staat bij Spectral zijn ook de tv-vloerstandaards Art AX, Circle VX en Tube UX geschikt om deze alles-in-één soundbar het juiste podium onder de televisie te geven.

Zo monteer je de Beosound Stage met een speciale Spectral adapter aan de tv-stand, en draait deze ook bij de Circle variant mee met de televisie. Daarentegen past de Deense B&O soundbar misschien nog wel beter bij het Scandinavische design van de Spectral Art AX tv-standaard.

Toch bioscoopgeluid gewenst maar liever geen soundbar in het zicht?

Kies voor een Spectral tv-meubel op maat.

Smart furniture van Spectral is niet alleen het orgineel op tv-meubel gebied, maar sinds 1994 het vooraanstaande merk in vooruitstrevend design made in Germany. Zo kun je bij Spectral de verschillende modellijnen helemaal naar wens aanpassen, waarmee je je eigen tv-meubel op maat kunt creëren. De prijs voor maatwerk is minder dan je dacht. Bij Spectral is de prijs voor maatwerk namelijk een vaste prijs en geen optelsom van meerprijzen.

Lees alles over de maatwerk tv-meubels van Spectral.

tv-meubel-op-maat
Deel dit bericht