Terug naar overzicht
Datum: 31 aug 2018

Weloverwogen keuze - Spectral Smart furniture – het origineel sinds 1994

Kies voor kwaliteit. Kies voor Spectral.

Al bijna 25 jaar werken wij bij Spectral aan de verbinding tussen mooi wonen en vermakelijke techniek. We bieden modulaire en innovatieve oplossingen voor het onzichtbaar integreren van soundsystemen. Zichtbare kabels en snoeren behoren bij ons tot het verleden. Alles wordt netjes weggewerkt in een stijlvol meubel.

Voornamelijk de klant die gaat voor een modern interieur weet ons te vinden.

Op internet zijn duizenden websites te vinden die tips geven voor het creëren van een modern interieur. Het “aanbod” aan inspiratie is zo groot maar met een paar basisregels kom je al snel een heel eind. Met onderstaande handvatten kun je een mooie start maken.

MODERN INTERIEUR – DE BASIS

Kies voor een basiskleur!
In bijna ieder modern interieur komen enkele basiskleuren terug. Deze kleuren zijn:

-       Wit
-       Grijs
-       Zwart
-       Bruin

De kleuren geven een moderne uitstaling aan een interieur en kunnen goed gecombineerd worden met opvallende accessoires of een meubelstuk in een opvallende kleur. Als je gaat voor een modern interieur is het belangrijk dat er een goede balans is in het kleurgebruik.

Strakke lijnen
Een ander belangrijk kenmerk voor een modern interieur is door gebruik te maken van strakke lijnen. Dit komt terug in de muren maar ook in de vloer en in meubels en accessoires.

Ga mee met de trends van het moment
Niets is zo veranderlijk als een modern interieur. Het moderne interieur draait om details.

Goede accessoires die de juiste sfeer in huis halen helpen daarbij. Het ene jaar zijn industriële elementen helemaal hot terwijl je het volgende jaar weer een andere highlight moet doorvoeren in je huis. Als de basis maar goed is kun je makkelijk(er) meegaan met de laatste trends. Zo kun je makkelijker up-to-date blijven en blijft je interieur modern.

De eyecatcher
Bij een modern interieur mag een eyecatcher nooit ontbreken. Eyecatcher, vrij vertaald: een echte blikvanger, is een pronkstuk in je interieur die de volle aandacht pakt en goed opvalt. Dit kan een mooi kunstwerk zijn of bijvoorbeeld een opvallende accessoire.

Een product waar het oog al snel op valt is een televisie. Iedereen heeft er 1 in huis maar niet iedereen is er even gecharmeerd van. Hoewel de vormgeving steeds beter en mooier wordt, het blijft altijd een prominente plaats opeisen. En helaas komt een televisie nooit alleen. Een compleet plaatje is dus gewenst.

EN DAAR KOMEN WIJ OM DE HOEK KIJKEN!
Wij bieden alle elementen die nodig zijn om een eyecatcher te worden in jouw woonkamer.

In alle kleuren, verschillende materialen en maten. En een fijne bijkomstigheid is dat je bij ons ook echt in 1x klaar bent. Ons montageteam reist 5 dagen per week door heel Nederland om mooie combinaties te plaatsen en te instaleren. Met of zonder televisie en /of randapparatuur. Lees hier de ervaringen.

sp-blog
Deel dit bericht