Terug naar overzicht
Datum: 17 apr 2022

Dressoirs en wandkasten

onmisbaar in elk interieur.

In ieder interieur vind je wel een sideboard, dressoir of zoals sommigen het noemen een mooie wandkast. Een dressoir wordt niet alleen gebruikt als handige kast om alles in op te bergen, tegenwoordig is het vaak een verlengstuk van de verschillende design tv-meubels op maat. Een zwevend dressoir met daarop de mooiste woonaccessoires wordt gezien als een echte nieuwe interieurtrend en komt bijna in elke make-over van vtwonen weer verliefd op je huis wel naar voren. Het favoriete woonprogramma van ons waar het merk Spectral steeds vaker wordt gekozen als de ideale tv-meubel oplossing.

side dressoir
side dressoir

Spectral Side als zwevend dressoir

uitstekend te combineren met de Spectral tv-meubels.

Het compleet nieuwe dressoir kasten programma van Spectral waarvan je wist dat het bij Spectral er een keer van ging komen, maar dan alleen wel op de smart furniture manier. 

Met Spectral Side creëer je meer ruimte in de woonkamer. Een kast puur voor opbergruimte vinden wij niet sexy klinken, totdat je voor Side staat. Onze nieuwe dressoirs en wandkasten zijn praktisch, tijdloos en veelzijdig. Maar bovenal zijn het slimme blikvangers en de perfecte aanvulling op de veelzijdige Spectral tv-meubels.

Natuurlijk heeft een Side dressoir in de basis de gewenste opbergruimte, maar daarvoor alleen kies je niet wandkast van het merk Spectral. Bij Side verwacht je ook smart furniture en precies dat heeft Spectral met Side tot in detail doorgevoerd.

Met Side haal je een systeemmeubel in huis welke de basis vormt voor losse lowboards, dressoirs en highboards. Het systeem bestaat uit talrijke kastelementen welke je aan elkaar kunt koppelen. Met een logisch raster van 25 of 50 cm maakt het plannen van Side dressoir eenvoudig. De aan elkaar te koppelen rompen vormen een sterk en stabiel geheel welk op verschillende manieren te plaatsen zijn. Van een dressoir zwevend aan de wand, eentje op diverse pootjes tot een dressoir op verschillende stalen onderstellen. Dit zorgt voor de grote verscheidenheid in materialen.

side wandkast

Een slim dressoir van Spectral

smart furniture herken je ook meteen in Side.

Deze modellijn wandkasten zijn uitstekend te combineren met de bekende Spectral tv-meubel modelijnen als Air, Ameno, Brick, Cocoon, Next en Scala – zo slim zijn wij in elk geval geweest. Maar met Side maken wij de eerste stap naar nog innovatievere slimme nieuwe materialen zoals Fenix® maar ook een compleet nieuw materiaal genaamd Design Glas. Hierbij wordt een digitale print toegepast onder de glasplaat en brengt ongekende mogelijkheden en dressoir inspiratie met zich mee. Kies voor Design Glas samen met onze nieuwe Metallic Glas kleuren en wij weten zeker dat je begrijpt wat een smart furniture Side dressoir van Spectral allemaal kan. 

Side is in twee verschillende design-varianten beschikbaar.

  • Model 1 is tijdloos. Het overlopende bovenblad vormt de klassieke constructie en is verkrijgbaar in alle afwerkingen.

  • Model 2 is modern. De overlopende fronten en zijkanten vormen de moderne designtaal. Is in Colour Glas, Metallic Glas, Design Glas en Fenix® leverbaar.

Een dressoir als tv-meubel?

De lage dressoirs zijn een prima tv-meubel.

Omdat je met Side zelf kunt ontwerpen kun je natuurlijk de lagere varianten (50cm) toepassen als tv-meubel en een combinatie maken van open kasten met legplanken welke ideaal zijn om boeken of accessoires op uit te stallen. Kasten met dichte deuren, lades of kleppen geven je veel plek voor opbergruimte maar zijn zo wel binnen handbereik te houden. Je Samsung Frame toch aan de wand boven het Side zwevende dressoir gaat ook prima lukken, dankzij de optie van een kabeluitsparing in het bovenblad.

Met deuren, schuifladen of kleppen, Side is geschikt voor alle woonruimtes. Met zijn brede scala aan oppervlakken, praktische opties en maatwerk kan Side voldoen aan vele individuele wensen. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. 

Dankzij het tijdloze en puristische design is Side de perfecte aanvulling op de maatwerk tv-meubels van Spectral. Zoals alle Spectral meubelen wordt ook Side vervaardigd in het Zuid-Duitse Pleidelsheim. Made in Germany. 

Bekijk en lees alles over Spectral Side
side dressoir
Deel dit bericht