Terug naar overzicht
Datum: 9 feb 2019

Slim & uniek – de Spectral Air collectie

Spectral Air – Smart furniture opnieuw uitgedacht

Met Spectral Air levert de hoogwaardige tv-meubelproducent uit Duitsland een nieuwe modellijn die omgeschreven kan worden als “radicaal anders”. Ook voldoet het aan de hoogste normen van stijl en functionaliteit. Air is het eerste tv-meubel die de minimalistische taal van de Wallpaper televisie heeft overgenomen. Het moderne Airboard lijkt in de ruimte te zweven en functioneert tegelijkertijd als een puur stalen element die voor verschillende functies kan worden ingezet.

Innovatief ontwerp en uitzonderlijke materialen voldoen aan slimme functies

Een breed scala aan onmiskenbare kenmerken karakteriseren de nieuwste Spectral Air-collectie. Opvallend is het gereduceerde en elegante design. De televisie en het meubel lijken in elkaar over te gaan en zich te verenigen in een harmonieus samenzijn dat naadloos in elke ruimte kan worden geïntegreerd. Op de eerste plaats symboliseert het hoogwaardig staal de onverwoestbaarheid. Op de tweede plaats de intelligente functies waar Spectral sinds het allereerste begin bekend mee is geworden, en dan met name onder de gepassioneerde liefhebber die techniek en design graag laten samensmelten.

Zoals u van Spectral gewend bent krijgen kabels geen kans om zichtbaar te blijven. De geavanceerde bouw van de fascinerende Airboard zorgt voor een onzichtbaar kabelmanagement en maximale stabiliteit. De technische term “Cable Cover” betreft de methode om kabels verticaal tussen de televisie, het meubel en overige elementen te geleiden en deze onzichtbaar te maken.

Naast andere praktische functies zoals de geïntegreerde Charge Bar biedt het meubel ook perfecte opbergmogelijkheden. Met twee verschillende lowboard breedtes en/of een vloerstaand lowboard met twee royale compartimenten kunt u uw Airboard horizontaal uitbreiden. Het resultaat? Voldoende ruimte voor bijvoorbeeld uw filmverzameling of overig randapparatuur.

Air Charge Bar – omdat niemand van oplaadkabels houdt

Smartphones en Tablets kunnen eenvoudig worden opgeladen door deze op de optionele Smart Charge te plaatsen. Ideaal. Maar misschien past het moderne en smaakvolle ontwerp van de Air Charge Bar nog beter bij u?!

Indrukwekkend verlicht – Smart Light

Een meubel zoals Spectral Air moet natuurlijk op de juiste manier aandacht krijgen. Niet alleen omdat deze modellijn het verdient maar ook omdat het indirecte, zachte licht een mooie achtergrondverlichting in uw woonkamer biedt. De onzichtbaar geïntegreerde LED-strips doen optimaal wat ze moeten doen. 
De indirecte verlichting van de bovenrand benadrukt op een indrukwekkende wijze het ruimtelijke effect van uw Smart furniture. U kunt eenvoudig de helderheid beheren via een app op uw Smartphone en kunt eenvoudig uw persoonlijke favoriet als standaardinstelling opslaan. Dit geldt ook voor het dimmen die u naar eigen behoefte en smaak kunt instellen.

Overtuigd?
Spectral Air is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en te bestellen bij geselecteerde Spectral verkooppunten.

spectral_air_smart-furniture_airboard-200mspectral-chargebarspectral_air_smart-lightspectral_airboard-200mspectral_airboard-champagne
spectral_air_smart-furniture_airboard-200mspectral-chargebarspectral_air_smart-lightspectral_airboard-200mspectral_airboard-champagne
Deel dit bericht