airboard tv-meubels

Radicaal anders. Ongelooflijk mooi.

Buitengewone materialen. Baanbrekend design. Een schitterende nieuwe modellijn die met uiterste precisie is vervaardigd. Voor het eerst is een tv-meubel niet meer een rechthoekige box maar vormgegeven in een doorlopend design dat samensmelt met de ultradunne televisies van dit moment.

In 'vtwonen weer verliefd op je huis' zorgen de vtwonen stylisten voor make-overs waardoor bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. Zo is het Spectral Air televisiemeubel welke tv vinden is in de vtwonen Stijl Studio Klassiek bij Eijerkamp, ook toegepast in een stadsvilla in Bussum. Bekijk hier het resultaat...

Air technische gegevens en prijzen ➔

Spectral Air Sonos Arc

air sound variatie • mix and match

spectral_air_arp08_01

spectral air

Heeft meerdere aanblikken; Airboard is magnetisch.

spectral_air_arp08_02

slimme stripper

Air kan wat alle Spectral modellijnen ook kunnen: kabels onzichtbaar maken.

spectral_air_arp08_03

air charge bar

Warm eikenhout ontmoet koel staal - de speciaal vormgegeven charge bar is een echte blikvanger. En heeft veel in huis: een geïntegreerde draadloze oplaadmodule.

De rand laten zien, met smart light

Met Spectral Smart Light creëer je een zachte, sfeervolle achtergrondverlichting. Onzichtbaar geïnstalleerde LED-strips verlichten de bovenrand van het meubilair indirect en benadrukken op deze manier het ruimtelijke effect. Met de optionele app-bediening kunnen verschillende helderheidsniveaus gemakkelijk worden opgeslagen. Bovendien is Smart Light met de app of afstandsbediening ook dimbaar.

Smart Light is niet beschikbaar voor de LG Wallpaper-oplossing.

spectral_air_smart-light_arp05
spectral_air_champagne

air design

Alles in verbinding

Quizvraag: Wat maakt Air zo speciaal? Is het de vloeiende overgang tussen tv en meubel? Het innovatieve gebruik van staal? De compromisloze reductie tot de essentie? De elegante vormgeving die het airboard van de muur scheidt? Een kleine hint: verschillende antwoorden zijn correct.

air modulaire opbouw

Pure opbergruimte

Als je geen opbergruimte nodig hebt is Air het perfecte mediameubel. Als je wel opbergruimte nog hebt zijn er twee verschillende breedtes die als losse elementen een horizontale uitbreiding van het Airboard mogelijk maakt. Bijvoorbeeld om randapparatuur in op te bergen. Om de universele oplossing uit te breiden is er ook voor het vloerstaande lowboard element twee ruime indelingen beschikbaar.

spectral_air_bra2

air cable management

Slimme kabeltrekker

Air kan wat alle Spectral modellijnen ook kunnen doen: kabels onzichtbaar maken. De geavanceerde onderbouw houdt de Airboard niet alleen stabiel tegen de muur maar zorgt ook voor een optimale en onzichtbare kabelgeleiding. Kabelafdekking geleidt de kabels verticaal tussen de kastelementen, het airboard, de tv en verbergt ze elegant.

spectral_air_cablemanagement

air minimalisme

  • Karakteristieke airboard gemaakt van hoogwaardig staal in drie kleurvarianten
  • Puur design, modulair ontwerp
  • TV-montage op de muur met behulp van een platte of draaibare muurbeugel
  • Magnetische bevestiging van de Sonos Playbar en andere soundbars
  • Verborgen soundsystemen
  • Onzichtbaar kabelmanagement
  • Extra kastelementen met krasbestendig glasoppervlak in meer dan 2000 kleuren
  • Smart Charge en Charge Bar voor draadloos opladen 
  • Smart Light LED-verlichting met App-bediening
spectral_air_porsche