airboard tv-meubels

radicaal anders. ongelooflijk mooi.

Buitengewone materialen. Baanbrekend design. Een schitterende nieuwe modellijn die met uiterste precisie is vervaardigd. Voor het eerst is een tv-meubel niet meer een rechthoekige box maar vormgegeven in een doorlopend design dat samensmelt met de ultradunne televisies van dit moment.

Zo is het Spectral Air meubel al meerdere keren toegepast in het woonprogramma vtwonen weer verliefd op je huis. De stylisten Eva van de Ven en Marianne Luning hebben beiden gekozen voor dit unieke tv-meubel welke je tevens in het echt kunt zien in de vtwonen stijlstudio's exclusief bij Eijerkamp.

Spectral Air tv-meubel

air

Heeft meerdere aanblikken: Airboard is magnetisch.

Spectral Air tv-meubel

slimme stripper

Air kan wat alle andere Spectral modellen ook kunnen: kabels onzichtbaar maken.

Spectral Air tv-meubel

zwevend tv-meubel

Wat maakt Air zo speciaal? Het is enerzijds de vloeiende overgang tussen tv en meubel en anderzijds het innovatieve gebruik van staal.

Spectral Air tv-meubel

air is modulair

Als je geen opbergruimte nodig hebt is Air het perfecte mediameubel. Als je wel opbergruimte nog hebt zijn er twee verschillende breedtes die als losse elementen een horizontale uitbreiding van het Airboard mogelijk maakt.

spectral_air_arp08_03

charge bar

Massief eikenhout ontmoet koel staal. De speciaal vormgegeven charge bar is naast een draadloze oplader ook een echte blikvanger.

de rand laten zien, met smart light

Met Spectral smart light creëer je een zachte, sfeervolle achtergrondverlichting. Onzichtbaar geïnstalleerde LED-strips verlichten de bovenrand van het meubilair indirect en benadrukken op deze manier het ruimtelijke effect. Met de optionele app-bediening (LED-AN2) kunnen verschillende helderheidsniveaus gemakkelijk worden opgeslagen. Bovendien is smart light met de app of afstandsbediening ook dimbaar.

Spectral Air tv-meubel

air design

alles in verbinding

Quizvraag: Wat maakt Air zo speciaal? Is het de vloeiende overgang tussen tv en meubel? Het innovatieve gebruik van staal? De compromisloze reductie tot de essentie? De elegante vormgeving die het airboard van de muur scheidt? Een kleine hint: verschillende antwoorden zijn correct.

air modulaire opbouw

Als je geen opbergruimte nodig hebt is Air het perfecte mediameubel. Als je wel opbergruimte nog hebt zijn er twee verschillende breedtes die als losse elementen een horizontale uitbreiding van het Airboard mogelijk maakt. Bijvoorbeeld om randapparatuur in op te bergen.

vrije keuzes bij air

Naast het origineel is Spectral ook het meubelmerk met de meeste mogelijkheden. Veel zonder meerprijs door simpelweg te kiezen:

✓ airboard leverbaar in 2 breedtes:
   1.6 of 2.0 m
✓ airboard leverbaar in 3 kleuren:
    Black, Champagne, Snow
✓ lowboard elementen in 2 breedtes:
   0,6 of 1.20 m

✓ glossy glas of gesatineerd glas
✓ zwevend als wandmontage
✓ 2000 wenskleuren
✓ 6 metallic kleuren
✓ zes akoestische stofklep kleuren

Extra beschikbare opties bij Air:
+ smart light led-verlichting
+ smart charge draadloos opladen (Qi)
+ charge bar draadloos opladen (Qi)
+ media console (ARZ04)
+ draaibare tv-beugel

slimme kabeltrekker

Air kan wat alle Spectral modellijnen ook kunnen doen: kabels onzichtbaar maken. De geavanceerde onderbouw houdt de Airboard niet alleen stabiel tegen de muur maar zorgt ook voor een optimale en onzichtbare kabelgeleiding. Kabelafdekking geleidt de kabels verticaal tussen de kastelementen, het airboard, de tv en verbergt ze elegant.

Spectral Air tv-meubel
Spectral Air tv-meubel

air in black

✓ Airboard in Black
✓ 2.00 meter breed
✓ Smart light led-verlichting
✓ Spectral Air ARZ04 media console

Spectral Air tv-meubel

air in snow

✓ Airboard in Snow
✓ 1.60 meter breed
✓ Smart light led-verlichting
✓ Spectral Air ARZ04 media console

Spectral Air tv-meubel

air combi 3.20m breed

✓ Airboard in Champagne
✓ Lowboard gesatineerd Snow
✓ Smart light led-verlichting

tv-meubel inspiratie

De mooiste Spectral Air meubels bij de consument thuis plaatsen wij in onze binnenkijkers, een soort van hall of fame voor tv-meubel inspiratie.

bekijk de klanten foto's