Terug naar overzicht
Datum: 17 jun 2018

Dit tv-meubel gaat helemaal op in je interieur.

spectral interieuradvies

Voor velen is de zoektocht naar het geschikte tv-meubel een hele opgave. Een tv-meubel moet praktisch zijn en moet geen doorn in het oog worden. Er komt namelijk ook een groot vlak boven te hangen en deze zorgt er wel voor dat de aandacht erop gevestigd gaat worden.

Landelijk, modern of toch liever industrieel?

Belangrijk bij het inrichten van je woning is het ontdekken van je eigen woonstijl. Waar voel jij je echt thuis? Je meubels bepalen voor een groot deel de uitstraling van het geheel en je tv-meubel moet daar ook goed bij passen. Het moet aanvoelen alsof je tv-meubel er altijd al heeft gestaan. Het moet echt opgaan in het geheel.

Bij een strakke, moderne inrichting is glas een goede match. Er kan dan gekozen worden voor glanzend of mat glas. Bij Spectral onder de noemer: mat gesatineerd of glanzend glossy.

Modellijnen Scala, Brick en Ameno zijn gemaakt van glas die aan de onderkant wordt gelakt in de gewenste kleur. Zo hoef je nooit bang te zijn dat je tv-meubel gaat verkleuren.

Toch liever landelijk? Hout(fineer) past daar goed bij. Er zijn dan 2 modellijnen die bij je passen namelijk: Ameno en Next. Er zijn verschillende hout(fineer)kleuren waaruit gekozen kan worden.

Industrieel? Keramiek sluit dan perfect aan op je wensen. Ameno heeft keramiek in het programma. Het zorgt echt voor de gewenste look.

Altijd de juiste maat

Bij het inrichten van de perfecte zithoek is de afmeting van een tv-meubel van essentieel belang. En tegenwoordig wordt een tv-meubel niet alleen maar gebruikt om enkel een televisie op te zetten of boven te hangen. Een mooie accessoire, plant of lamp kan een mooie nieuwe bestemming krijgen op je tv-meubel. En bij een langer tv-meubel kun je ook die vervelende wandcontacten laten verdwijnen achter je meubel.

Vaak volstaan de standaardafmetingen dan niet meer maar door te kiezen voor maatwerk kan daar verandering in komen. Minder meubelen zorgen immers voor meer rust en ruimte in huis en dat zoeken we tegenwoordig allemaal. Een rommelige situatie verbannen uit een woonkamer. Less is More! Er komen daarom steeds meer aanvragen binnen voor een maatwerk tv-meubel die we met veel zorg aannemen en laten produceren in de Spectral fabriek.

Over smaak valt niet te twisten

Waar de keuze ook naar uit gaat, het uitzoeken en laten ontwerpen van een tv-meubel blijft persoonlijk. Maar wat je wensen ook zijn, bespreek ze met ons en wij doen ons best om jouw idee├źn uit te werken voor het mooiste resultaat. Zet je televisie niet op een simpel kastje maar laat je tv-meubel samensmelten in het geheel. Zo is dat grote zwarte vlak aan de muur ook niet meer zo storend en opvallend. Wie weet zien we je in de Spectral showroom voor een vrijblijvend advies.

design tv-meubels
spectral_cocoon_design-tv-meubelspectral_ameno_design-tv-meubelspectral_scala_tv-wandmeubelspectral_scala_design-tv-meubelspectral_next_design-tv-meubel
spectral_cocoon_design-tv-meubelspectral_ameno_design-tv-meubelspectral_scala_tv-wandmeubelspectral_scala_design-tv-meubelspectral_next_design-tv-meubel
Deel dit bericht