Cocoon.

Thuisbioscoop tv-meubel.
-
Bij Cocoon vind je de ultieme oplossing voor thuisbioscoop enthousiasten. Dit tv-meubel combineert stijl met functionaliteit en biedt een overvloed aan opbergruimte, ideaal voor het discreet opbergen van je home cinema set. Cocoon is een exclusief ontwerp in onze collectie design tv-meubels, speciaal ontworpen om plaats te bieden aan een soundbar, subwoofer en centerspeaker. Dit Spectral tv-meubel op maat is tevens geschikt voor het herbergen van een versterker, waardoor het de perfecte keuze is voor iedere home cinema liefhebber. Lees meer over Spectral Cocoon...

Cocoon smart features:
• Smart light - LED verlichting
• Smart charge - Draadloos opladen
• Soundbar & subwoofer integratie
• Manier van plaatsen: pootjes & onderstellen

Cocoon productinformatie:
Planning & details

Spectral Cocoon design tv-meubel

cocoon tv-meubels

Bij Cocoon komen bioscoopfans aan hun trekken. Achter die grote kleppen gaat eindeloos veel opbergruimte schuil waarin je gemakkelijk een homecinema set verbergt. Cocoon is een uniek model in onze collectie design tv-meubels geschikt voor elke soundbar, subwoofer en centerspeaker.

Flap Spectral Cocoon

spectral cocoon

Kan een tv-meubel zowel praktisch als mooi zijn? Jazeker! Cocoon staat voor een functioneel meubel en gelijktijdig voor een krachtig design.

BRA2 Spectral Cocoon

cocoon soundsystemen

Voor Cocoon zijn de bewezen Soundsystemen SCA3 en BRA2 beschikbaar. Deze zijn optimaal in het meubel geïntegreerd en achter een met stof bespannen front verborgen. 

Spectral Cocoon Cable Management

een geordende magneet

Net als alle andere Spectral modellijnen beschikt ook Cocoon over een geraffineerd kabelmanagement waarbij de glasplaten magnetisch vastzitten.

cocoon geluid- en opbergruimte varianten

cocoon verborgen geluidssystemen

Met Cocoon bevrijdt je jou woonkamer van rondslingerende apparaten zoals een luidspreker. Achter de met stof bespannen klep van het techniekelement komt het soundsysteem volledig tot zijn recht. De variabele indeling biedt plaatst voor verschillende soundbars, subwoofer en een centerspeaker. Door de optimale opening in de bodem kan een subwoofer met downfire functie zijn geluid goed kwijt. Een soundbar tv-meubel uniek in zijn soort.

Spectral Cocoon Drawer
Smart Charge by Spectral

cocoon smart charge

Smart Charge werkt met inductie. De laadmodule wordt onzichtbaar onder het oppervlak geplaatst. Als de smartphone nu op de juiste plaats wordt neergelegd wordt deze automatisch opgeladen.

Spectral Cocoon TV-Mount

cocoon draaibare tv-beugel

Aan de draaibare tv-beugel kun je nagenoeg alle populaire tv's bevestigen. De kabels lopen uiteraard onzichtbaar door de buis.

Spectral Cocoon Smart Light

cocoon smart light

Spectral Smart Light zorgt voor een zachte, sfeervolle achtergrondverlichting.

COP1002 Spectral Cocoon

cocoon design tv-meubels
in beeld

  • Veelzijdig mediameubel
  • Modulaire opbouw
  • Karakteristieke handgrepen
  • Edelstaal gepolijste sledevoet
  • Krasvaste glasoppervlakken in ruim 2.000 kleuren
  • Verborgen geluidssystemen
  • Smart Charge
  • Smart Light LED-verlichting
  • Draaibare TV-beugel
Spectral Cocoon Snow Glass

cocoon: eyecatcher
in je woonkamer!

Eyecatcher en thuisbioscoop
Een tv-meubel is niet meer weg te denken in het interieur. Sterker nog, het wordt steeds belangrijker. En dat is niet zo gek als we bedenken dat we uren in de woonkamer doorbrengen om te ontspannen en televisie te kijken. Er kan dan gekozen worden voor iets eenvoudigs maar een eyecatcher maakt je woonkamer wel echt af. Cocoon is zo'n eyecatcher! Een mooie televisie sluit qua klasse perfect aan bij het design van Cocoon. 

Orde en netheid
Kun je wel wat opbergruimte gebruiken om alle snoeren en (rand)apparatuur van je televisie in op te bergen? Cocoon heeft hiervoor de oplossing. Snoeren worden al gauw als rommel gezien en als alles weg is gewerkt kun je er ook niet meer over struikelen of je er aan ergeren. 

Uitnodiging
Wil je graag een passend tv-meubel kopen maar vindt je het lastig om een keuze te maken? In onze showroom in Harderwijk staan al onze modellijnen gepresenteerd en helpen wij je graag met de zoektocht naar iets wat echt bij je past.