Terug naar overzicht
Datum: 5 mei 2018

Wil jij je filmbeleving verbeteren?!

Ben jij een echte filmfanaat en ga je het liefste naar de bioscoop?

Naar de bioscoop gaan is natuurlijk een heerlijk tijdverdrijf. Je kijkt daar naar de nieuwste films in de beste resolutie en met het meest indrukwekkende geluid. Maar helaas brengt de bioscoop ook ergernis met zich mee. Want naast het feit dat het in de bioscoop nooit zo rustig is als in je eigen woonkamer staat het geluid vaak op een ander volume dan wenselijk is.
De temperatuur en het gekraak en gepraat van andere bioscoopbezoekers kan ook voor veel teleurstelling zorgen. Hoe mooi zou het zijn als je in je eigen woonkamer een soortgelijke ervaring kunt creëren?!

De oplossing is niet ver te zoeken want met trots bieden wij verschillende soundsystemen aan die zorgen voor een hoogwaardig geluid in je woonkamer. We zijn hiervoor een exclusieve samenwerking aangegaan met 1 van de meest vooraanstaande luidsprekerfabrikanten namelijk: Canton.

Onze bestsellers:

BRA2
Met 90 cm lengte is de BRA2 een soundsysteem dat zich in bijna al onze modellijnen prima thuis voelt. Ondanks zijn slanke postuur is het een soundsysteem die je niet teleur gaat stellen. Een review waarin alle punten beschreven worden op een onafhankelijke website is hier na te lezen.

VRA2
Als je op zoek bent naar maximale prestaties dan is onze 2,5 meter lange soundsysteem misschien een interessante keus. Deze langwerpige speaker bestaat uit een linker en een rechterdeel voorzien van meerdere tweeters, middrivers en ingebouwde woofers. Dit zorgt voor een waanzinnig geluid! Ook van dit soundsyteem is een onafhankelijke review geschreven die je hier na kunt lezen.

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden in verschillende prijscategorieën. En omdat geluid net zo persoonlijk is als het uitzoeken van een passend tv-meubel op maat, is ervaren en uitproberen echt een must om de juiste beslissing te kunnen nemen.

Niet alleen onze eigen soundsystemen maar ook die van andere fabrikanten zijn te ervaren en te beluisteren in onze Spectral showroom in Harderwijk. Een afspraak maken is niet nodig en een sounddemo verzorgen is voor ons geen enkel probleem.

Voel je welkom.

spectral thuisbioscoop
spectral_thuisbioscoop_03spectral_thuisbioscoop_02spectral_thuisbioscoop_04spectral_thuisbioscoop_01
spectral_thuisbioscoop_03spectral_thuisbioscoop_02spectral_thuisbioscoop_04spectral_thuisbioscoop_01
Deel dit bericht