Gezien in VTWONEN

Yes, exclusief voor Eijerkamp in de vtwonen Stijl Studio's is er een speciale trendkleur samengesteld voor het unieke Spectral Air zwevende tv-meubel! Lotte Eijerkamp heeft voor de vtwonen Stijl Studio Colourful Factory, dit Airboard in de unieke kleur Olive & Loden ontworpen, welke uitsluitend verkrijgbaar is bij Eijerkamp.

In beide woonwinkels Zutphen en Veendaal kun je het Air televisiemeubel als woonoplossing bewonderen in Stijl Studio Colourful Factory.

Kijk elke zondagavond om 18.55 uur én elke woensdagavond om 20.30 uur op SBS6 naar gloednieuwe afleveringen van vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’ met presentator Kees Tol en de vtwonen stylisten waarin we samen stellen die er samen niet uitkomen weer verliefd laten worden op hun huis! Kijk je ook?

vt-wonen spectral air tv-meubel
spectral-air-eijerkamp-vtwonen-02
spectral-air-eijerkamp-vtwonen-03
spectral-air-eijerkamp-vtwonen-04

spectral air

in grijsgroene kleur exclusief bij Eijerkamp,

spectral-air-eijerkamp-vtwonen-05

trendkleur
olive & loden

exclusief verkrijgbaar bij Eijerkamp

spectral-air-eijerkamp-vtwonen-06

vtwonen Stijl Studio COLOURFUL FACTORY

Exclusief voor Eijerkamp creëerde Spectral tv-meubel Air in de kleur Olive.

Spectral Air • Eijerkamp Only

Exclusief voor Eijerkamp creëerde Spectral tv-meubel Air in de kleur Olive, die perfect tot zijn recht komt in het minimalistische design.

bekijk alle details

woon idee bij eijerkamp

Een plek voor beeld en geluid met Spectral.

Benieuwd hoe je jouw televisie en audio-installatie perfect wegwerkt? Volgens Marloes Peters - creative director Eijerkamp - komen beeld, licht en geluid samen in dit moderne tv-dressoir. Door het goudkleurige metaal, het antraciet glas en de elegante belijning krijgt het geheel toch net die klassieke touch.  

spectral air

Het is niet alleen praktisch om te kiezen voor een zwevend tv-meubel. Zo wordt het stofzuigen onder het meubel een stuk eenvoudiger, of nog slimmer je robotstofzuiger komt zo wel onder het meubel. De voornaamste redenen voor een hangend meubel aan de wand is toch wel eentje vanuit design oogpunt. Wanneer de stopcontacten en tv/internet aansluitingen op de juiste hoogte zitten ben je volledig verlost van alle rondslingerende kabels, maar ook bij een wandhangend meubel moet je kijken naar het totaalplaatje. Met Spectral Air haal je een slim tv-meubel in huis wat radicaal anders is, geschikt voor de huidige soundbar en de toekomstige soundbars. Dit Spectral meubel heeft als unieke eigenschap dat het als het ware overvloeit in de wand en je geen kabels hoeft in te frezen in je net strak gestucte muur, dankzij de meegeleverde kabelgoot en vlakke tv-beugel. Doe alvast tv-meubel inspiratie op door de verschillende Spectral Air klanten foto's hier te bekijken...