Terug naar overzicht
Datum: 6 mei 2020

Spectral en Sonos Arc

Om 22:00 uur precies ging het internet weer compleet los. De Sonos Playbar heeft een opvolger: de Arc, en Spectral heeft hét meubel genaamd Air voor deze soundbar.

Sonos Arc en Spectral Air: in de ware zin van het woord een ronde oplossing. De designtaal voor de nieuwe, slimme maar vooral premium Dolby Atmos soundbar, welke perfect past bij het airboard van Spectral. De update van Sonos zat er al een tijdje aan te komen, in 2013 werd deze succesvolle Playbar namelijk al geintroduceerd en heeft sindsdien in veel Spectral soundbar meubels zijn intrede gemaakt. Niet voor niets heeft Spectral zich weer ruim van te voren voorbereid om de komst van eerst de Sonos Beam en nu de langverwachte Arc. Je kunt gerust stellen dat Spectral weer een heel mooi Sonos Arc tv-meubel ontworpen heeft.

Arc in zwart en wit

Of het een traditie is of inmiddels een handelsmerk van Sonos weten wij niet. De nieuwe Sonos Arc is leverbaar in een matwitte of matzwarte uitvoering, twee kleuren welke zich helemaal thuis voelen op het Spectral Airboard welke leverbaar is in 2.0m of 1.6m breed. Toch zijn er een paar belangrijke aspecten om te benoemen, namelijk: de maatvoering en Dolby Atmos.

De Arc is best fors te noemen met een maatvoering van 8,7 x 114,2 x 11,6 cm. En omdat de soundbar over Dolby Atmos beschikt, betekent dit er ook woofers naar boven toe stralen, zodat het geluid ook als het ware boven je te horen is. Leg je de Arc op het Airboard dan krijg je echt waar voor je geld: de in totaal 8 woofers (vier aan de voorkant, twee aan de zijkant en twee omhoog) plus drie tweeters geven echt een bioscoopbeleving. Hoe wij dit zo zeker weten? In januari heeft Spectral tijdens een exclusieve demo bij Sonos als eerste kennis mogen maken met de Arc.

spectral air voor sonos arc
Spectral Art tv-standaard

Art van Spectral

Wanneer je het goed gelezen hebt, betekent het dat een Dolby Atmos soundbar niet zomaar weggewerkt kan worden in een tv-meubel. Al geruime tijd is Spectral zich hier als geen ander bewust van. De universele soundbar beugel (overigens perfect passend voor Sonos) is niet voor niets verstelbaar in hoogte.

Bedenk dus goed dat de meeste tv-meubels totaal niet geschikt zijn voor een soundbar, laat staan voor de nieuwe Arc. Bij Spectral hebben wij een overzicht van welke meubels geschikt zijn voor de producten van Sonos; bijvoorbeeld de Scala SC2004 in 2.0m breed. Uiteraard zal de Sonos Arc direct bij introductie bij Spectral in de showroom te bewonderen en te beluisteren zijn.

Maar Spectral is niet voor niets het origineel op Smart furniture gebied.

De nieuwste tv-standaard van Spectral

Tot ware kunst verheven.

Als een schilderij, maar dan met een waanzinnig design. De nieuwste tv-standaard Art is pure kunst bestaande uit echte materialen. Een mix van premium bovenop: het mooiste beeld. Het beste geluid vanuit het midden. Onderop massief eiken voorzien van een slim kabelmanagement.

Nog nooit heeft een soundbar van Sonos zich zo thuisgevoeld als veilig gemonteerd onder de televisie van de Spectral Art.

Leverbaar in vier massief houtkleuren en beschikbaar vanaf september 2020

Spectral Art tv-standaardSpectral Art Sonos Arc WhiteSpectral Art tv-standaard Sonos Arc WhiteSpectral Art tv-standaard kabelmanagementSpectral Art tv-standaard
Spectral Art tv-standaardSpectral Art Sonos Arc WhiteSpectral Art tv-standaard Sonos Arc WhiteSpectral Art tv-standaard kabelmanagementSpectral Art tv-standaard
Deel dit bericht