Terug naar overzicht
Datum: 25 feb 2019

Dit zijn volgens onze klanten de beste tv-meubels.

Wij zochten voor jou uit wat volgens onze klanten de beste tv meubelen van Spectral zijn. Voor iedereen is een passend tv-meubel samen te stellen. Maar wat zijn de mogelijkheden precies? Met onderstaande highlights hopen we je zoektocht net wat (ge)makkelijker te maken.

Spectral Smart furniture in het kort beschreven: Duitse kwaliteit in verschillende vormen. Geproduceerd met de beste materialen. Modulair en geheel naar eigen wens samen te stellen, dankzij maatwerk. In alle kleuren van de regenboog te verkrijgen. Glanzend glossy glas, mat gesatineerd glas of liever helemaal geen glas? Je leest hier alles over Spectral®

Spectral Scala

het allesomvattende nummer-1 tv-meubel

Pootjes, een frame, wieltjes of aan de wand? Een grote diversiteit om jouw meubel uniek te maken. Spectral Scala is dankzij zijn veelzijdigheid met recht een bestseller in het glazen meubelsegment.

Voor deze modellijn is een speciale greep ontwikkeld die geen andere modellijn heeft. De greep van geanodiseerd aluminium kan hiermee gemakkelijk geopend en gesloten worden. Dankzij dit kenmerkende item ontstaan er geen vingers op je (stof)front.

Omdat Scala bestaat uit een modulaire opbouw is het overzichtelijk samen te stellen. Toch is het steeds vaker zo dat als de klant voor het origineel in tv meubels kiest, er steeds meer gekozen wordt voor het maatwerk van Spectral.

scala-tv-meubel-sc1651-sc1100scala-tv-meubel-sc1654-soundbarscala-tv-meubel-sc1651scala-tv-meubel-sc1654-op-framescala-tv-meubel-sc1656
scala-tv-meubel-sc1651-sc1100scala-tv-meubel-sc1654-soundbarscala-tv-meubel-sc1651scala-tv-meubel-sc1654-op-framescala-tv-meubel-sc1656
next-soundbar-meubel-160mnext-hangend-tv-meubel-4m-smart-lightnext-soundbar-meubel-160m-houtnext-zwevend-tv-meubel-280mnext-tv-meubel-260m-op-frame
next-soundbar-meubel-160mnext-hangend-tv-meubel-4m-smart-lightnext-soundbar-meubel-160m-houtnext-zwevend-tv-meubel-280mnext-tv-meubel-260m-op-frame

Spectral Next

onmiskenbaar en veelgekozen als tv-meubel

Een modellijn die voor (bijna) iedereen toegankelijk is, modulair in opbouw of met volledig maatwerk. Kies bij Next uit vijf verschillende kleuren en vier kleuren houtfineer. Het materiaal is gemakkelijk schoon te houden en voelt zacht aan maar beschikt wel over een sterke kwaliteit. Doordat in de ultramoderne Smart factory de kanten van elk Next paneel met laserprecisie worden samengesmolten is er bijna geen verschil meer te vinden tussen een gespoten of melamine afgewerkt meubel.

Wil je genieten van “the best of both worlds”? Kies dan voor een doorlopende topplaat van glas tot maar liefst 2.80m lang. Zo haal je de voordelen van glas in huis maar dan met een ander prijskaartje.

Net als Scala wordt deze modellijn geleverd met pootjes, wieltjes, wandhangend of op een frame.

Spectral Ameno

wanneer het beste tv-meubel niet goed genoeg is

Het hoogst haalbare op tv-meubel gebied heet Spectral Ameno. Met deze modellijn kun je werkelijk alle kanten op. De modellijn beschikt over een slim doordachte kabelgoot welke zich aan de achterzijde van het meubel bevindt, en hierdoor als het ware de ruggegraat van meubel vormt. Uiterst sterk en ideaal voor het aansluiten van nieuwe randapparatuur of accessoires, welke hierdoor met alle bekabeling eenvoudig te bereiken en aan te passen zijn.

Glas in alle kleuren van de regenboog, keramiek of een hout(fineer)? Rompen verschillende hoogtes, breedtes en dieptes, waarna jezelf de indeling bepaalt. De binnenkant is bekleed met hoogwaardig kunstleer voor een chique uitstraling. Greeploze fronten of toch liever een soft-close schuiflade? Het is allemaal mogelijk, modulair of op maat. Wil je echt iets bijzonders, kies dan voor Ameno! 

Ameno trekt de aandacht naar zich toe en zorgt ervoor dat deze wordt vastgehouden.

ameno-tv-meubel-zwevendameno-tv-meubel-wandhangendameno-design-tv-meubelameno-design-tv-meubel-spectral-soundameno-design-tv-meubel-spectral-hangend
ameno-tv-meubel-zwevendameno-tv-meubel-wandhangendameno-design-tv-meubelameno-design-tv-meubel-spectral-soundameno-design-tv-meubel-spectral-hangend

Spectral Cocoon

het homecinema meubel voor de thuisbioscoop

Bij Cocoon komen bioscoopfans aan hun trekken. Achter de grote kleppen gaat eindeloos veel opbergruimte schuil waarin je gemakkelijk een diepe receiver verbergt. Dit is volgens echte Cocoon fans het mooiste vloerstaande tv-meubel van Spectral dankzij de gepolijste rvs sledevoeten onder het meubel.

Deze statige modellijn is voorzien van een krachtig design en zorgt er altijd voor dat de ogen op hem zijn gericht. Het ontwerp onderscheidt zich door openslaande kleppen en vormgegeven spiegelrand aan de bovenzijde van het meubel. Het modulair opgebouwde model Cocoon laat de verschillende elementen eenvoudig combineren, waarbij een Cocoon tv-meubel op maat geen uitzondering meer vormt. Kies bijvoorbeeld voor een doorlopende glazen topplaat als maatwerk optie.

cocoon-design-tv-meubelcocoon-co5-tv-meubelcocoon-tv-meubel-speakerdoekcocoon-tv-meubel-roodcocoon-tv-meubel-op-maat
cocoon-design-tv-meubelcocoon-co5-tv-meubelcocoon-tv-meubel-speakerdoekcocoon-tv-meubel-roodcocoon-tv-meubel-op-maat
brick-br1502-tv-meubelbrick-br2001-tv-meubelbrick-br1201-tv-meubelbrick-br1502-snow-tv-meubelbrick-br1202-tv-meubel
brick-br1502-tv-meubelbrick-br2001-tv-meubelbrick-br1201-tv-meubelbrick-br1502-snow-tv-meubelbrick-br1202-tv-meubel

Spectral Brick

Een optisch feestje, Spectral Brick. Rondom volledig van glas en door het mooie opstaande randje van glasfront makkelijk te openen en te sluiten. Een (sound)sokkel maakt het plaatje compleet.

Verschillende soundsystemen van Spectral, maar ook die van Bose of Sonos of andere fabrikanten voelen zich hier goed thuis. Je ziet geen geluid maar kunt het wel horen. Geen soundsokkel gewenst, kies dan voor de basis sokkel met de wetenschap dat Brick achteraf zich eenvoudig van sokkel laat wisselen. 

Mis je toch nog opbergruimte of ben je op zoek naar een bijpassend wandkast element? Wall van Spectral laat zich uitstekend combineren bij de Brick modellen.

Spectral, meer dan alleen een mooie verpakking

Ook als het gaat om gadgets is Spectral de meest uitgebreide tv-meubelproducent die er te vinden is. Uniek in vervaardiging en kwaliteit is de draaibare tv-beugel die op bijna alle modellijnen te monteren is. Kabels zijn vanaf nu verleden tijd en verdwijnen gemakkelijk door de aluminium buis. Deze wordt zelfs tot de dag van vandaag handmatig geproduceerd om de kwaliteit hiervan te blijven waarborgen.

Smart Charge is nog zo’n kaskraker. Je hebt geen oplaadkabel meer nodig. Als je een telefoon op de juiste positie plaatst wordt deze automatisch opgeladen. Bye bye oplaadkabel!

Wie houdt er niet van een goed lichtplan?! Spectral Smart Light zorgt voor een zachte, sfeervolle verlichting achter het meubel. Dankzij de meegeleverde afstandsbediening en app kun je zelf beslissen wat het helderheidsniveau van de LED-strips gaat worden en kun je alle strips afzonderlijk van elkaar aanzetten en/of dimmen.

Dat onze modellijnen de perfecte behuizing zijn voor een soundsysteem en/of in combinatie met een televisie mag geen twijfel over bestaan. Duitse kwaliteit waarbij ook maatwerk geen uitzondering is. Laat je informeren bij 1 van onze verkooppunten of in onze eigen showroom in Harderwijk.

Deel dit bericht