soundbar tv-meubel in Stone, 3.16 m breed

Ameno

Artikelnummer: KA333357-00532061-20171717 Staat: Showroommodel als nieuw ()
Toelichting conditie status

Nieuw.

Dit betreft een Spectral product welke compleet als nieuw artikel aangeboden wordt. Spectral artikelen met conditie nieuw betreffen modellen welke uit de collectie zijn, overjarig zijn of actuele producten welke ook rechtstreeks verkocht worden vanuit de Spectral showroom in Harderwijk.

Showroommodel als nieuw.

Dit betreft een Spectral product welke alleen gepresenteerd staat in de Spectral showroom en feitelijk als een nieuw model gezien mag worden zonder verpakking.

Demo model met gebruikssporen.

Dit betreft een Spectral product welke als ex-winkelmodel retour is genomen van een erkend Spectral verkooppunt. Deze modellen verkeren altijd in goede staat, maar bevatten mogelijk gebruikssporen welke wij in de advertentie zichtbaar maken.

van €9.378,- voor €4.299,-
Details

In de Spectral brand store - Interieurwereld van de Belt is het volgende Ameno soundbar tv-meubel inclusief Spectral BRA2 soundbar als showroommodel beschikbaar. Dit zwevende tv-model is uitgevoerd in gesatineerd glas in de kleur Stone (Sikkens ON.00.60). Het Ameno tv-meubel is voorzien van een draaibare tv-beugel en een stofbespannen front in de akoestische stofkleur Grey. 

Dankzij de Spectral BRA2 aktieve soundbar geniet je van perfect muziek, film en tv-geluid. Elke Netflix-serie of film is alsof je in de bioscoop zit, maar dan thuis.

Uitvoering: KA333357-00532061-20171717

  • Wandhangend uitvoering.
  • Spectral soundbar BRA2 virtual surround sound
  • Stofbespannen front in de kleur Grey.
  • Klep element het linker kastdeel.
  • Akoestisch stoffront inclusief BRA2 soundbar in het middelste kastdeel.
  • Draaibare tv-beugel in geborsteld Aluminium.
  • Lade element in het rechter kastdeel
  • Afmetingen: 3.162 m breed, 52,2 cm diep, 21,0 cm hoog.

-
Showroommodel: op basis van afhalen.
Meerprijs voor levering en installatie aan huis: € 599,00
-
Het is raadzaam om voorafgaand aan het bezoeken van de Spectral brand store - Interieurwereld van de Belt even contact op te nemen of het betreffende Spectral showroommodel nog beschikbaar is, dit om teleurstellingen te voorkomen. Alle moeite is genomen om de informatie op de website en advertenties zo correct mogelijk weer te geven. Eventuele prijswijzigingen en tekstfouten zijn voorbehouden.

Aangeboden model betreft het tv-meubel excl. televisie en randapparatuur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen per mail op [email protected] of telefonisch op nummer 0522 441 346

Kom vrijblijvend langs om elk showroommodel zelf te beoordelen, factory outlet modellen hebben na aankoop geen omruil mogelijkheid of teruggave van betaling.

Aanbieder
Dealer Interieurwereld van de Belt
Telefoonnummer 0522-441346
Adres Kosterweg 9
Postcode 7949 AL
Plaats Rogat
Informatie aanvragen