staand dressoir 2.5m in Metallic Glas, kleur Slate Grey

Side

Artikelnummer: KA420898-SIDE-23171-SD1 Staat: Showroommodel als nieuw ()
Toelichting conditie status

Nieuw.

Dit betreft een Spectral product welke compleet als nieuw artikel aangeboden wordt. Spectral artikelen met conditie nieuw betreffen modellen welke uit de collectie zijn, overjarig zijn of actuele producten welke ook rechtstreeks verkocht worden vanuit de Spectral showroom in Harderwijk.

Showroommodel als nieuw.

Dit betreft een Spectral product welke alleen gepresenteerd staat in de Spectral showroom en feitelijk als een nieuw model gezien mag worden zonder verpakking.

Demo model met gebruikssporen.

Dit betreft een Spectral product welke als ex-winkelmodel retour is genomen van een erkend Spectral verkooppunt. Deze modellen verkeren altijd in goede staat, maar bevatten mogelijk gebruikssporen welke wij in de advertentie zichtbaar maken.

van €11.764,- voor €8.299,-
Details

In de Spectral showroom is momenteel het Side Model 1 dressoir beschikbaar als showroommodel. Dit dressoir van Spectral is uitgevoerd in gesatineerd glas in de kleur Metallic Slate Grey. Het dressoir staat op een onderstel type Blade welke in meegespoten in kleur. De doorlopende glazen gesatineerde topplaat in Design Glas Marmor Grey is voorzien van 1 borstel-kabeluitsparing voor het plaatsen van een lamp, platenspeler of speaker. Het open middenvak uitgevoerd in fineer Oak-Black is voorzien van dimbare led-verlichting net zoals de achterzijde van het dressoir. Ook hier is de dimbare led-verlichting toegepast.

Uitvoering: KA420898-SIDE-23171-SD1

  • Staand op een Blade onderstel
  • Romp is uitgevoerd in de kleur zwart
  • Open vak is uitgevoerd in Oak-Black fineer
  • Kleur Slate-Grey
  • 2x deur links, Open-Middenvak, 4x lade rechts
  • Afmetingen: 2.51 m breed, 48 cm diep, 116.4 cm hoog (incl. blade onderstel)

Factory Outletprijs: op basis van afhalen.
Meerprijs voor levering en installatie aan huis: € 499,00
-

Het is raadzaam om voorafgaand aan het bezoeken van de Spectral Showroom even contact op te nemen of het betreffende Spectral factory outlet model nog beschikbaar is, dit om teleurstellingen te voorkomen. Alle moeite is genomen om de informatie op de website en advertenties zo correct mogelijk weer te geven. Eventuele prijswijzigingen en tekstfouten zijn voorbehouden.

Aangeboden model betreft het tv-meubel excl. televisie en randapparatuur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen per mail op [email protected] of telefonisch op nummer 0341-462200 

Kom vrijblijvend langs om elk showroommodel zelf te beoordelen, factory outlet modellen hebben na aankoop geen omruil mogelijkheid of teruggave van betaling.

Aanbieder
Dealer Spectral B.V. | Spectral Showroom
Telefoonnummer 0341-462200
Adres Nobelstraat 29
Postcode 3846CE
Plaats Harderwijk
Informatie aanvragen