Spectral modulair

Wonderbaarlijk te combineren. Met Ameno, Cocoon, Scala en Next biedt Spectral u vier slimme planningsmodules die door verschillende meubel- en technische elementen grenzeloos is uit te bereiden. U heeft de keuze uit verschillende kleuren, materialen, dieptes, hoogtes, kleppen, schuifladen, deuren, afdekplaten, opzetelementen en schappen. Het resultaat ziet er elke keer anders uit. En altijd met klasse.

Individuele configuratie

Door een grote keuze aan technischen meubelelementen zijn de Spectral planningsmodellen een uitnodiging van individuele vorm. Of u nu een complete thuisbioscoop in een beperkte ruimte wilt realiseren of een grootschalige oplossing met veel opbergruimte zoekt: de modulaire opbouw maakt de configuratie creatief kinderspel.

individuellekonfiguration

Grote selectie aan oppervlakken

Onze meubels zijn met oppervlakken in glanzend glossy, mat gesatineerd, houtfineer of keramiek leverbaar. Het kleurenspectrum is reusachtig. Het omvat diverse basis– en accentkleuren maar ook meer dan 2.000 NCS-kleuren die u aan de hand van een kleurenflyer kunt uitkiezen.

Verschillende vormen van gebruik

Smart furniture betekent ook slimme mogelijkheden. Hangend aan de muur, op slanke aluminium pootjes, op een elegante frame of vrijstaand als roomdivider. Onze meubels laten u in alle vrijheid zoeken naar de juiste opstelling.

modular_01_1450x962

Uit te bereiden met hangkasten

Met een grote selectie aan hangkasten in meer dan 2.000 aantrekkelijke kleuren is Spectral Wall de perfecte combinatie voor onze modelseries: Cocoon, Scala en Brick. De elementen zijn met deur, klep of schuifladen leverbaar. Open hangkasten vind u in het planningsmodel van Next. Alles is vrij met elkaar te combineren.

modular_02_1450x962