prev
1 / 1
next
Spectral Scala tv-wandmeubel
Scala. Mooi en allesomvattend

Scala is niet meer weg te denken als het ideale lowboard tv meubel. Met de keuze uit 24 verschillende Scala kasten geniet u bij het inrichten van een ongekende vrijheid.

Download hier het Spectral magazine in pdf met maatvoering en prijzen.

Spectral Scala soundbar tv-meubel
Scala soundbar tv meubel

Als soundbar tv meubel is Scala er in de uitvoering met geïntegreerd sound systeem van Spectral of te kiezen met als indeling voor de bijvoorbeeld de Sonos Playbar.

prev
1 / 1
next
Spectral Scala tv meubel
Kwaliteit tot in de kleinste details

Zowel het glasoppervlak van Scala als de aluminium greeplijst en scharnieren zijn compromisloos. De Spectral Scala tv meubels behoren tot de top in kwaliteit en perfectie en zoals gezegd made in Germany.

Bij Scala kun je kiezen voor standaard glossy glas of het matte gesatineerde glas.

Spectral Scala tv meubel
De film laten draaien? Geen enkel probleem

Scala is er ook met zwenkwielen en glazen achterwand. Zo kun je het tv meubel vrij in de kamer plaatsen en eenvoudig weer verrijden.

Met Scala haal je een tv meubel als roomdivider in de woonkamer. 

Spectral Scala tv meubel
Een zwevend tv wandmeubel?

Verander de woonkamer in een ruimtelijke woonkamer met een zwevend Scala tv wandmeubel. Gemakkelijk te combineren met bijpassende hangkasten en een Spectral Music Box met de plug-in mogelijkheid voor smartphone waardoor het altijd swingt.

Spectral Scala tv meubel
Scala Smart furniture

Scala is er ook met een stofbespannen klep. Achter deze met stofbespannen klep verstop je bijvoorbeeld heel discreet een geïntegreerd sound systeem met zijn formidabele geluid. Dan blijft er daarna genoeg ruimte over voor alle denkbare randapparatuur, zoals een digitale setupbox, een spelcomputer of blu-ray speler.

Door de stofbespannen klep raakt de randapparatuur bovendien perfect zijn warmte kwijt.

Spectral Scala tv meubel
Onze aanbeveling. Spectral sound

Scala met virtual surround sound.

De beleving van bioscoopgeluid zonder zichtbare speakers, subwoofer en een wirwar van kabels? Met het Spectral BRA2 sound systeem ervaar je een virtueel bioscoopgeluid of stereogeluid verborgen achter de stofbespannen klep van de Scala.

Nog interessanter wordt het wanneer je Scala combineert met het VRA2 sound systeem, gegarandeert het beste front surround sound systeem.

Spectral Scala tv meubel
Bose, Sonos, Samsung soundbar

Wanneer een bepaald merk de voorkeur heeft, gaat Scala hierin mee. De Scala modellen SC1104 en SC1654 zijn speciaal ontwikkeld om soundbar systemen van Bose, Sonos Playbar, Samsung en vele andere merken te verbergen in het tv meubel.

Daarna heb je nog voldoende ruimte voor de randapparatuur en in de meeste gevallen past de subwoofer er ook nog bij.

Spectral Scala tv meubel
Een Scala in 2.000 kleuren

Saai hoeft geen enkel tv meubel van Spectral te zijn. Scala van Spectral al helemaal niet dankzij de keuze uit 2.000 unieke kleuren. Daarbij kun je ook nog kiezen voor gesatineerd glas, zodat Scala een coole matte uitstraling krijgt met alle voordelen van glas.

Spectral Scala tv meubel
Opgeruimd staat netjes

Niet alleen de kleur is bepalend voor de uitstraling in uw woonkamer, maar ook het aanzicht. Kies je voor een Scala tv meubel dan ben je verlost van de wirwar aan kabels en opvallende luidsprekers in uw woonkamer.

prev
1 / 1
next
Scala SC1651 soundbar tv meubel
Scala model SC1651

Het Scala nummer 1 tv meubel is het model SC1651, ontwikkelt voor de Spectral sound systemen BRA2 en SCA3.

Scala SC1651 heeft een stofbespannen klep, leverbaar in drie kleuren: zwart, carbon en zilver. Dit model heeft een breedte van 1.65m en in staand, hangend, zwevend en op een sledevoet leverbaar. 

Tv meubel Scala SC1651 is leverbaar vanaf:
€ 2.199,00 

Scala SC1654 soundbar tv meubel
Scala model SC1654

Het Scala nummer 2 tv meubel is het model SC1654, ontwikkelt voor de diverse soundbar merken zoals de Sonos Playbar.

Scala SC1654 heeft een stofbespannen klep, leverbaar in drie kleuren: zwart, carbon en zilver. Dit model heeft een breedte van 1.65m en in staand, hangend, zwevend en op een sledevoet leverbaar. 

Tv meubel Scala SC1654 is leverbaar vanaf: 
€ 1.999,00 

Spectral Scala SC1656 soundbar tv meubel
Scala model SC1656

Het Scala nummer 3 tv meubel is het model SC1656, ontwikkelt voor de diverse soundbar merken zoals de Sonos Playbar. Het model is ontwikkelt om ook de subwoofer rechtstaand in het meubel te plaatsen.

Scala SC1656 is een hoger model met onder een stofbespannen klep, leverbaar in drie kleuren: zwart, carbon en zilver. Boven een glazen klep met drie vakken. Dit model heeft een breedte van 1.65m en in staand, hangend, zwevend en op een sledevoet leverbaar. 

Tv meubel Scala SC1656 is leverbaar vanaf: 
€ 2.699,00